Velkommen til et liv ved vandet

Postillionen står som en fast, arkitektonisk galionsfigur ud til Øresunds smukke horisontlinje. Solidt plantet mellem græsser, marehalm og vilde orkidéer.

Men også grænsende op til en pulserende, ny bydel, hvor mennesker mødes på tværs af venskaber, boligfællesskaber, erhvervsmuligheder, byaktiviteter, grønne gårdrumsoaser, aktiv vandsport og en fælles lyst til det gode liv ved vandet.

Postillionens eksklusive ejerboliger er skabt til familielivet med især større børn. Lejlighederne har rummelige værelser med fokus på privathed, og mange boliger har to badeværelser.

En arkitektonisk perle med havudsigt
Postillionen trapper elegant op og ned som murede huse ved siden af hinanden og samles om en grøn fælles gårdhave.

Arkitekturen lader sig inspirere af Køges gamle bydel med huse i forskellige højder, og bryder den samlede ejendom ned i forskudte bidder og tilbagetrukne privatzoner ved altanerne.

Altanerne udmærker sig ved at være meget store, hvorfra udsigten til havet og de grønne almindinger kan nydes.

Salget starter snart.
Bliv inviteret til premieren.

Fakta om Postillionen

 • 85 eksklusive ejerlejligheder
 • 2-6 værelser
 • Elegante egetræsgulve
 • Åbne køkken-alrum
 • Panoramavinduer og højt til loftet
 • Store altaner med foldedøre
 • Private tagterrasser
 • Parkeringskælder med el-ladepladser
 • Bykontor til hjemmearbejde
 • Børnekontor til børn og unge
 • Kontorhotel og bageri i stueetagen

Indeliv og udeliv
smelter sammen

Panoramavinduer, åbne altandøre og følelsen af den friske havvind. En bjergtagende natur, der spiller ind, og spiller sammen med din bolig.

Strandboligerne er født ud af arkitekternes innovative tanker, bæredygtige ambitioner og en særlig fin forståelse og respekt for den omkringliggende natur. De store glaspartier får indeliv og udeliv til at smelte sammen, og inviterer elementerne og havets magiske lys indenfor.

Sammen om de gode måltider
Uanset størrelsen på lejligheden er drømmen om det sociale køkken-alrum, familielivets bankende hjerte og leverum, prioriteret højt i Postillionen.

Det åbne køkken-alrum ligger i tæt forbindelse med stuen, hvorfra de store vinduespartier og altandøre lader lyset strømme ind.

De fleste køkkener har fået etableret en køkken-ø for at skabe ekstra hygge og fællesskab om madlavningen. Børnene kan læse lektier ved bordet, gæster kan nyde en lille drink mens middagen bliver færdig, og I får rig mulighed for at være fælles om alt fra de hurtige hverdagsretter til de mere umage gourmetmiddage.

Livsnydertilværelse på
første række

Postillionens arkitektur er skabt til et livsnyderliv i første parket til den vilde strandeng og kigget mod Øresund.

Mod syd, øst og vest finder man ejendommens store familieboliger med 3-5 værelser, alle med store, private altaner og en sublim, ugeneret udsigt til de grønne almindinger, den fredede strandeng – og mange af altanerne vender mod havet. 

Enkelte lejligheder har desuden også adgang til en privat tagterrasse, hvor fornemmelsen af lys, frihed og evig feriestemning bliver komplet.

En så dragende udsigt skal nydes til fulde, og derfor har arkitekterne gjort sig umage for at give flest muligt boliger udsigt mod vandet og det åbne naturområde.

Altanerne er flere steder gjort delvist indeliggende for at skabe små, private oaser i læ for vinden, hvor man både kan nyde strandsolen eller søge let skygge på de varmeste sommerdage.

 

" De sank, som solen synker ned

i havets moderfavn,

men Køgebugtens åbne red,

er døbt med deres navn. "

- ”I Kjøgebugt” af Holger Drachmann 1875

Et børneliv i bare tæer

Ejerboligerne spænder bredt fra den mindre 2-værelses lejlighed, til de lidt større 3- og 4-værelses boliger, og helt op til de store, rummelige 5- og 6-værelses familielejligheder.

Netop familielivet er blevet særligt tilgodeset i Postillionens boliger og på de mange forskellige fællesarealer – hvad end det er den enlige forsørger med ét barn eller den helt store børnefamilie med tre eller fire børn.

Børnefamilierne skal trives i Postillionen, og de eksklusive ejerlejligheder, kombineret med grønne arealer, børnevenlige aktivitetsområder og en fællesskabsstyrkende arkitektur, giver optimale betingelser for en fantastisk barndom med kø til iskiosken og sand mellem tæerne.

 • Postillionen
 • Gylden Løve
 • Hvide Falk
 • Neptunus
 • Dannebroge

Historien om Søndre Kyst

To af historiens største søslag udspillede sig i de brusende bølger ud for Søndre Kyst, og derfor har Køge en vigtig plads i Danmarks stolte søfartshistorie.

Fortidens helte sejrede eller gik bort i bugtens bølger, og Søndre Kysts fem ejendomme hylder byens historiske begivenheder ved at tage navn efter fem vigtige linjeskibe, som deltog i de heltemodige søslag i 1677 og 1710.

Søndre Kyst ærer Køges vigtige historie, og giver noget tilbage til byen. Med et fokus på fællesskab og social bæredygtighed bliver området en naturlig forlængelse af det eksisterende byliv.

Fortidens krudtstøv er blæst bort til fordel for hvidt sand, og en ny, samlende bydel ved havet ser dagens lys.

De 5 ejendomme

Bliv en del af havnens liv

I Postillionen i Søndre Kyst flytter du direkte ind i en pulserende havnebydel, som er i rivende udvikling. Et spændende miks mellem moderne strandboliger, vild natur og autentisk havnestemning.

Du kan være sikker på, at der altid er liv i Køge Havn. Kajakroere og SUP-boards stævner ud, restauranterne ligger klar på række og badegæsterne valfarter mod den brede sandstrand. Om sommeren summer området af afslappet feriestemning, mens vinteren byder på friske gåture langs havet og ud på den lange mole.

Familieboliger med unikke fællesfaciliteter

En af de stærkeste visioner bag Postillionen og hele Søndre Kyst har været ønsket om at skabe en sammenhængende bydel, som bygger på et stærkt fællesskab.

Derfor bliver alle ejendomme tildelt hver deres unikke fællesfaciliteter, som kan fremme oplevelser og samvær på tværs af beboere og ejendomme. For i Søndre Kyst kan hver ejendom noget særligt.

Suveræne samlingspunkter og smagfuldt surdejsbrød
I Postillionen bliver der anlagt tre faciliteter, der kan fremme fællesskabet på hver sin vis. I stueplan bliver anlagt et:

 • Børnekontor for Postillionens børn og unge, hvor de kan mødes om hobbyer, kreative udfoldelser og leg
 • Bykontor til hjemmearbejdsdage for bydelens beboere og kontorhotel, hvor virksomheder kan leje enkeltpladser til deres medarbejdere, der har base i Søndre Kyst eller Køge.
 • Stort bageri ud mod bydelens samlende torv – til glæde for både beboere og folk som besøger området.

Fællesområderne er i høj grad skabt med henblik på at tilgodese det nemme og praktiske familieliv i Postillionens ejerboliger. Børnene kan nemt mødes til kreative aktiviteter og afslapning i fritiden, og de voksne får ideelle muligheder for et enklere arbejdsliv, hvor hjemmearbejde og lækre kontorfaciliteter er lettilgængeligt. Og en daglig duft af friskbagt morgenbrød fra din lokale bager gør livet bekvemmeligt, nemt og dejligt.

 

Har du spørgsmål til Postillionens ejerboliger?

Snart starter salget af 85 eksklusive og rummelige ejerlejligheder i Postillionen.

Er du i tvivl om, hvilken lejlighed der matcher dine og jeres behov? Eller er du nysgerrig efter mere information om Søndre Kyst?

Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, er vores dygtige mæglere hos LokalBolig Køge klar til at give dig svar.

Kontakt os på tlf.: 56 63 03 39 eller på mail koege@lokalbolig.dk.

Bliv inviteret til premieren

Skriv dig på interesselisten, og bliv inviteret til VIP-premieren, så snart salget starter.

Hvis du i mellemtiden har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte LokalBolig Køge på tlf: 56 63 03 39 eller mail: koege@lokalbolig.dk

"*" indicates required fields

Er du medlem af PensionDanmark?*
Betingelser*

Salg og udlejning:

LokalBolig Køge ApS
Torvebyen 9, 4600 Køge
Tlf.: 56 63 03 39
koege@lokalbolig.dk

Udvikler og bygherre:

Design and powered by nood.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

 • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
 • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
 • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
 • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).