Så blev vi helt færdige med jordarbejdet i selve byggegruben

De sidste store maskiner er kørt op og rampen er gravet væk.

Vi er kommet godt videre beton arbejdet, og der er nu støbt renselag i hele bunden og vi skal onsdag d. 09.02 støbe den 2. af de 3 bundplader som udgør et areal på ca. 3800 m2. På selve støbedagen vil der være opstart kl. 5.00 og betonen vil blive leveret i løbet af ca. 16-17 timer af omkring 200 lastbiler.
Samtidigt er vi kommet i gang med vægstøbninger og laver pt. Omkring 60 meter pr. uge og forventer at være færdige med kældervæggene midt i april måned. Når kældervæggene er støbt kan vi komme videre med det færdige gulv i parkeringskælderen som skal glittes og derfor kræver lidt varme i luften. Kældervæggene skal udvendigt være færdige med vandtætning og isolering, så vi kan begynde opfyldning af sand , midt i marts måned.

Omkring 01.04 vil den første kran blive pillet ned og erstattet af en endnu større, således at vi er klar til elementmonteringen går i gang midt april.

Skriv dig op

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).