Vil du gerne vide mere om Søndre Kyst?

Skriv dig op til at modtage nyt om Køges kystbydel.
Følg udviklingen af de 5 nye boligejendomme, vær blandt de første til at blive inviteret til premiere og få tilsendt nyt om den visionære bydel, som udover sin unikke placering yderst mod havet, også kommer til at indeholde butiksliv, erhverv og fælles faciliteter til gavn for hele Køge.

Har du spørgsmål til Søndre Kyst, eller vil du gerne høre mere om de kommende boliger og erhvervslejemål, er du meget velkommen til at kontakte LokalBolig Køge på tlf: 56 63 03 39 eller mail: koege@lokalbolig.dk

Salg og udlejning:

LokalBolig Køge ApS
Torvebyen 9, 4600 Køge
Tlf.: 56 63 03 39

koege@lokalbolig.dk

Udvikler og bygherre:

Design and powered by nood.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).