Søndre Kyst

En kystby

skyder frem

af sandet

Søndre Kyst er en ny kystbydel beliggende på Køges yderste spids mod havet. Det samlede projekt består af i alt fem boligkarréer med hver deres unikke funktioner og udtryk. Karréerne indeholder både lejeboliger, ejerboliger og erhverv.

Søndre Kyst udvider Køge mod øst, og binder havn, strand og by sammen i en forening af kulturliv, detailhandel, infrastruktur, bykvalitet, fællesskab og bæredygtighed

Fælles for hele Søndre Kyst gælder visionen om at skabe gode boliger, der sikrer et nemt og dejligt hverdagsliv, imødekommer, at mennesker er forskellige, og har forskellige behov, og giver muligheder for at mødes på tværs af fællesskaber.

Søndre Kyst er en mangfoldig bydel, som rummer alle livssituationer. Hver karré har sit eget tema og sit eget fællesskab.
Er du nystartet børnefamilie, vil behovet for daginstitution, legeplads og gode naboer med legekammerater være essentielt, mens du i andre af livets faser kan have et ønske om at blive en del af et trygt boligfællesskab og få frigivet tid til at nyde byens liv og det unikke, fredede naturområde, der omgiver alle boliger.

Søndre Kyst dækker hele spektret af fællesskab, kreativitet, drømme, oplevelser og boligbehov. Bydelen bliver en naturlig forlængelse af det eksisterende byliv i Køge, og selvom hver karré plejer sine egne fællesskaber, bidrager ejendommenes udadvendte arkitektur og funktioner også til hele byens stærke fællesskab.

Med sin frembrusende fremtidsvision for Køge står Søndre Kyst og spejder mod den åbne kyststrækning og tilbage mod den gamle by.
Med sin frembrusende fremtidsvision for Køge står Søndre Kyst og spejder mod den åbne kyststrækning og tilbage mod den gamle by.

Skriv dig op

Salg og udlejning:

LokalBolig Køge ApS
Torvebyen 9, 4600 Køge
Tlf.: 56 63 03 39

koege@lokalbolig.dk

Udvikler og bygherre:

Design and powered by nood.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).