Status på byggeriet

HØR PENSIONDANMARK FORTÆLLE OM DE UNIKKE DETALJER

Sommeren er gået på hæld, efterårsluften strømmer ind over Søndre Kyst, men byggepladsen har ikke holdt sommerferie. Opførelsen af Postillionen har fuld smæk på, og går man en tur langs hegnet ned mod Søndre Strand, kan man få et godt glimt af ejendommens overordnede karakter og arkitektoniske detaljer, der skyder i vejret.

Flere steder er der monteret teglstensfacader, så man kan ane det flotte mønster og teglarbejde, som bliver en vigtig del af ejendommens færdige udtryk.

Christian E. Olsson, der er projektudviklingsdirektør hos PensionDanmark, har også været en tur forbi Postillionen for at fortælle om materialevalget, arkitekturen og valget af ejendommens særligt store Solarlux døre.

En særlig detalje ved byggeriet

Lige nu er hovedentreprenøren Enemærke & Petersen i gang med at montere Postillionens store altan- og terrassedøre. En ikke helt simpel opgave, som kræver sit af de erfarne fagfolk på byggepladsen.

Postillionens altandøre består af særligt store foldedøre på 3-4 meter, som kan trækkes til side for at give beboerne følelsen af, at inde- og udeliv smelter sammen.

Foldedørenes høje kvalitet og særligt store størrelse er usædvanlig for byggeprojekter i Danmark, og har været et bevidst valg fra PensionDanmarks side, men det gør også, at entreprenøren bliver sat på prøve, når de kæmpemæssige døre skal hejses på plads.

”Det er helt usædvanligt for et projekt, at vi har de her 3-4 meters døre ud til altanen, som du kan trække til side, så du får det liv, ude og inde, det bliver én stor flade.”

– Christian E. Olsson, projektudviklingsdirektør, PensionDanmark

Vi kan anbefale en gåtur langs byggepladsen, på siden mod den fredede strandeng, hvis man har lyst til at opleve de store altandøre i virkeligheden. Man kan allerede nu fornemme, hvor fantastisk en udsigt beboerne får via dørene over det smukke naturområde.

Hør Christian E. Olsson, projektudviklingsdirektør hos PensionDanmark, fortælle om valget af de store foldedøre i videoen:

Et helt døgn med beton

Den 31. august blev bundpladen under ejendommen Neptunus støbt. Det betød, at der i 24 timer i træk ankom en ny betonbil hvert 4. minut for at tilføre nyblandet beton til bundpladen. Et større logistisk arbejde gik op i en højere enhed, og i alt 200 betonbiler var med.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).