Varsling: Den 8. december , skal der støbes 1. del af bundpladen. Det betyder at der vil forekomme meget lastbiltrafik mellem kl. 5.00 og ca 17 timer frem.

Lidt nyt,
Armeringsjernet begynder langsomt at brede sig mellem elevatorgruber og kranfundamenter.

Vi har snart nået et par af vores milepæle som f.eks. er vi nu halvvejs med pæle ramningen med pæl nr. 1200 i jorden og vi er også nået til udgravning af den sidste elevator, i den først del af bundpladen, som vi udstøber den 8. december.

Til den 8. december har vi søgt og fået dispensation til lidt ekstra trafik og længere arbejdsdag fordi vi skal udstøbe ca. 1500 m3 beton den dag. Det betyder besøg af ca. 180 lastbiler og en arbejdsdag som starter kl 5.00 og forventeligt slutter 16-17 timer senere , hvis alt kører perfekt.

Skriv dig op

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).