EN LEVENDE BYDEL
BYGGET TIL FÆLLESSKAB

”Hvert byggefelt og hver bygning kan noget særligt, og spiller hver sin rolle i forhold til tanken om ’Byens Etage’. Man bruger hinandens gårde, fællesrum og fælles faciliteter – til ophold, leg, samvær og dyrkelsen af fællesskabet. Den bevægelse på tværs af alle byggefelterne styrker hele gulvet i bydelen.”

Maria Duelund Mortensen, landskabsarkitekt,
Mangor & Nagel Arkitekter, PLAN+LANDSKAB

Søndre Kyst byder på DGNB-certificerede boliger og fællesskaber på tværs af by, karréer og boliger. For visionen er at give beboerne verdens bedste hverdag. Derfor er der fra arkitekternes side tænkt grundigt over, hvordan vores forskellige, menneskelige behov og livssituationer bliver imødekommet. Der bliver anlagt en lang række faciliteter i ’Byens Etage’, der fordrer fællesskab på tværs af de fem karréer. Her bliver du introduceret til, hvad du som beboer i Søndre Kyst bl.a. kan glæde dig til.

Den naturskønne beliggenhed ved kyst, alminding og strand sætter scenen for den nye bydel. Den arkitektoniske variation og kvalitet skaber sammenhæng og identitet på tværs af ejendommene. De varierende farver, materialer og facader stimulerer sanserne og giver et spændende byrum.

Men enhver by bygger på et stærkt fællesskab. Derfor er der taget højde for at skabe en stor, sammenhængende helhed i hele den nye kystbydel, som tilgodeser beboere i alle aldre.

Et levende byfællesskab på tværs af karréer og boliger

I Søndre Kyst er forudsætningerne for en levende, sammenhængende og mangfoldig bydel intet mindre end fremragende.

For bylivet og fællesskabet vil blive stimuleret af menneskerne, der besøger, bor og lever i Søndre Kyst. Dem, der hver dag kommer og går langs torvet og strandpromenaden, sørger for en livlig aktivitet, der vil understøtte butiks- og cafélivet og fordre fællesskabet i de mange unikke faciliteter, der vender sig mod byens centrale torv.

Med de små erhvervslokaler i stueplan får bydelen en række naturlige samlings- og besøgspunkter for beboere og besøgende, hvor du foruden dine naboer bl.a. vil kunne komme på fornavn med din nye lokale frisør, møbelpolstrer, barista, cafébestyrer og pædagog.

Spisested
Cafe

Stil den store eller lille sult og tørst i dit bykvarter

Når maven er glad, er alting godt. Og glad, dét bliver du – hvad end du spiser ude eller hjemme i dit nabolag, hvor du morgen, middag og aften kan få en kulinarisk oplevelse.

En dejlig duft af nybagt brød vil hver morgen brede sig centralt i bydelen. På den yderste spids kan du få en gourmetoplevelse på restauranten, der med frit udsyn til strand og hav henleder tankerne til feriemindernes riviera. Søndre Kysts café og burgerbar lukker dørene op for udendørsservering med velsmagende retter til glæde for beboere og strandgæster.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).