ÅBENT HUS

KOM OG OPLEV Hvide Falk

Vi afholder Åbent Hus på søndag kl. 13.30-14.30 i vores showroom på Søndre Molevej 18.

Har du spørgsmål? Kontakt LokalBolig Køge på
tlf: 56 63 03 39 eller mail: koege@lokalbolig.dk

Find vej
Kør ned ad Strandkvanen og videre ud ad Søndre Molevej til du når nr. 18 (Lige før Valkyrien).

OM EJENDOMMEN

Hvide Falk
PÅ SØNDRE KYST

Hvide Falk består af 93 lejeboliger i mange forskellige størrelser. Den smukke, lyse ejendom ligger godt placeret midt i det nye bykvarter Søndre Kyst, men også i forreste række til den fredede strandeng, der leder ud mod Søndre Strand.

Hvide Falk indeholder både større lejligheder til børnefamilier og seniorer, mindre lejeboliger, samt et boligfællesskab som henvender sig til alderen 40+, der søger det trygge fællesskab og samværet med andre.

På taget ligger Søndre Kysts egen padelbane, som beboerne kan booke og spille padel med fantastisk udsigt over havneområdet og stranden.

Stueetagen huser bydelens fællesskaber og beboernes aktive liv i Bevægelseshuset, som kan bruges til yogahold, dans, barsels- eller seniorgymnastik eller andre aktiviteter, der understøtter en sund livsstil på tværs af området.

Under ejendommen ligger den rummelige P-kælder, hvor beboerne kan parkere bilen og derfra tage elevatoren op til deres lejlighed.

SOLOPGANG OVER HAVET

Et soveværelse farves langsomt rødt
Gardiner blafrer i havvinden
Når øjnene åbner, starter dagens muligheder
Skal dagen begynde med en dukkert eller i havkajak?
Skal børnene overraskes med pandekager?
Skal vi dække morgenbord på altanen?
En arm rækker søvnigt ud efter morgenkåben
Bølgerne bruser den nye dag velkommen

Din morgen i Søndre Kyst

0 0
Hvide Falk

Lejeboliger med flot lysindfald og lækre kvalitetsmaterialer

Lejeboligerne i Hvide Falk er opført i et samarbejde mellem arkitekter, PensionDanmark og dygtige entreprenører. Ambitionen om at skabe lækre lejeboliger har været klar, og derfor er kvaliteten af materialerne i Hvide Falks boliger værd at lægge mærke til.

Du får en lejebolig, som er gennemtænkt i forhold til lysindfald og rumfordeling.
Hver lejlighed er indrettet til et dejligt liv ved havet, hvor man både får privatliv og nemt kan vælge fællesskabet til, når det passer ind i hverdagen.

Hvide Falk

Vinduer og altaner med panoramaudsigter

De moderne lejeboliger tilbyder en flot kombination af stil og komfort i vedligeholdelsesvenlige materialer med en lang levetid, som passer naturligt ind i arkitekturen og det overordnede design.
Det er sunde boliger med et lavt energiforbrug efter BR 2020 krav.

Den eksklusive beliggenhed og lejlighedernes fænomenale panoramaudsigter bliver imødekommet i det kvalitetsfulde materialevalg i både køkkener, badeværelser, soveværelser, gulve, trappeopgange med elevatorer og på fællesarealer.

Flere beboere får adgang til deres egen altan eller terrasse med et smukt kig til de grønne omgivelser, gårdmiljøet eller mod stranden.
Derudover kan man hilse på naboen eller nyde en kort, afslappende stund på de grønne svalegange, der er smukt beplantet med klatreplanter, som snor sig op ad ejendommen.

Boligfællesskab 40+

Flere lejeboliger i Hvide Falk er indrettet som lejligheder, der indgår i et 40+ boligfællesskab. Boligfællesskabet i Hvide Falk er skræddersyet til voksne, der søger et aktivt og socialt fællesskab i trygge rammer. Fællesskabet henvender sig særligt til lokale ildsjæle og sociale mennesker, som elsker at lære naboerne at kende, og som hellere dukker op til fællesmiddage end at spise alene.
Der bliver meget at se frem til, for dem der gerne vil fællesskabet. Fællesmiddage i Beboerhuset, aktiviteter på tværs af hele bydelen, kreative værksteder, gymnastik og aktivitet i Bevægelseshuset, padelturneringer, byttebiks, vinterbadning, vandsport, skabelsen af nye beboertraditioner og meget mere.

Boligfællesskab 40+

Flere lejeboliger i Hvide Falk er indrettet som lejligheder, der indgår i et 40+ boligfællesskab.
Boligfællesskabet i Hvide Falk er skræddersyet til voksne, der søger et aktivt og socialt fællesskab i trygge rammer. Fællesskabet henvender sig særligt til lokale ildsjæle og sociale mennesker, som elsker at lære naboerne at kende, og som hellere dukker op til fællesmiddage end at spise alene.
Der bliver meget at se frem til, for dem der gerne vil fællesskabet. Fællesmiddage i Beboerhuset, aktiviteter på tværs af hele bydelen, kreative værksteder, gymnastik og aktivitet i Bevægelseshuset, padelturneringer, byttebiks, vinterbadning, vandsport, skabelsen af nye beboertraditioner og meget mere.

Fællesspisning

”Udbuddet af fællesarealer understøtter et aktivt byliv med muligheder for fællesskaber og sund livsstil på tværs af området. Denne vision konkretiseres gennem et byggeri af høj arkitektonisk kvalitet og detaljering, hvor både miljømæssige, økonomiske og sociale aspekter er indarbejdet ud fra et langsigtet perspektiv og ved at opnå DGNB Guld certificering.”

– AART Arkitekter

BYFÆLLESSKABET

Bliv en del af det store fællesskab i Søndre Kyst

–BRUG FÆLLESFACILITETERNE

Hvide Falk er en del af Køges nye bykvarter Søndre Kyst, og nabo til ejerbolig-karréerne Postillionen og Gyldenløve. Det nye kvarter er bygget på en vision om at skabe en sammenhængende bydel med et stærkt fællesskab, der går på tværs af de forskelligartede ejendomme.

Hver ejendom, uanset om den indeholder lejeboliger eller ejerboliger, har fået sine egne unikke fællesfaciliteter, som kan bookes af alle kvarterets beboere.
Derfor har nogle ejendomme fitness-afdeling, bageriudsalg og småbutikker, og andre plads til fællesspisninger, kreative værksteder, kontorer eller børneleg.
De mange forskellige fællesområder skal fremme bydelens fællesskab og styrke samværet mellem beboerne.

I Hvide Falk er sundhed og velvære i højsædet. Derfor har ejendommen fået Køges måske mest spektakulære udendørs padelbane i 4. sals højde med en sublim udsigt til alle sider. Forestil dig at spille padel en lun sommeraften, mens solnedgangen farver bygningerne røde, og Køge Bugts bølger vugger i baggrunden.

Man får også underbygget det aktive liv i stueetagen i Hvide Falk, hvor Bevægelseshuset åbner dørene til gymnastik, yoga, danselektioner, zumba eller andre aktiviteter, som kvarterets beboere har lyst til at samles om.

Padelbane

Oplev paddeltennis på en helt ny måde på toppen af Hvide Falk. Den nybyggede og topmoderne padelbane tilbyder en fantastisk udsigt over hele bykvarteret og Køge Bugt. Som beboer i Hvide Falk kan du booke banen, som ligger i 4. sals højde.

Bevægelseshus

Bevægelseshuset ligger i stueetagen og består af en multifunktionel sal, som kan bruges til et hav af forskellige aktiviteter, alt efter hvad de lokale ildsjæle får lyst til at booke ind. Yoga for alle beboere, barselsgymnastik med mødre og babyer, seniordans eller andre aktiviteter, som kan sprede glæde i lokalområdet. Kun fantasien sætter grænser.

Kiosk

På det nordvestlige hjørne af Hvide Falk ligger en kiosk, hvor du kan hente pakker, købe drikkevarer til strandturen eller en hurtig snack til den lille sult. Det er altid rart at have en god kiosk inden for nem rækkevidde, når du ikke gider tage helt til supermarkedet for at hente mælk til morgenkaffen.
ARKITEKTUR

Arkitektur inspireret af strandens farvenuancer

Hvide Falk er tegnet af arkitekter fra AART, tidligere Mangor & Nagel, som har lagt vægt på at skabe et samspil mellem ejendommen og udsigten, havnen, byen og i særdeleshed den omkringliggende natur.
Hvide Falks særlige placering i første række til stranden og strandengen kommer til udtryk på ejendommens karakteristiske lyse facade, som skiller sig ud fra de mørkere naboejendomme.
Inspirationen til Hvide Falks lyse farve og udtryk er hentet i naturen ved Søndre Strand. Strandengens beplantning, sandet og stenene slår takten for farvevalget på huset og materialevalget i gårdrummet. De smukke, lyse teglsten går igen i hele bebyggelsen.

Hvide Falk består af fire længer, som varierer i højden fra 3 til 7 etager. Dette skaber det bedste dagslys for alle beboere. Mod nord, hvor ejendommen møder Søndre Molevej, finder man det urbane gademiljø med butikker, fælleslokaler og caféliv. Mod øst og vest ligger de grønne byrum, kaldet almindingerne, med masser af beplantning og smukke, lange kig mod strandengen, og til sidst mod syd finder man stranden og det endeløse fredede naturområde med stor biodiversitet, sjældne plantearter og dyreliv, som indbyder til gåture og friluftsaktiviteter.

”Bygningskroppen er delt op i fire længer, der hver især varierer i højderne. Hjørnerne er markeret med punkter, der giver særlige kig mod stranden og ind over byen. Facade-tektonikken er enkel, men varieret og rytmisk. Tilbagerykningernes relief sammen med de asymmetriske altaner med de karakteristiske skærmvægge, skaber et elegant udtryk, hvor lys og skygge facetterer og varierer gennem dagen.”

– AART Arkitekter

Stranden er din forhave

I Hvide Falk ligger stranden for dine fødder, og du kommer til at mærke naturens forandring gennem årstiderne fra første række. En kølig dukkert på en varm sommerdag, en aftenpicnic på strandtæppet eller en rolig gåtur gennem strandengen for at få pulsen på plads efter en lang arbejdsdag. Køges brede sandstrand ligger klar til at omfavne dig, når du træder ud ad døren.

Derudover bor du midt i det livlige bykvarter Søndre Kyst med butikker, restauranter, ølbryggeri, bageri, Bevægelseshus, koncertsted og meget andet til at slukke tørsten, sulten og forlystelsestrangen.
Det charmerende gamle havneområde møder den moderne og livlige, nye bydel med masser af fællesskabsfaciliteter, og dertil byder den unikke, havnære beliggenhed også på rige muligheder for vandsport og vinterbadning.
Der er liv og aktivitet i Søndre Kyst både sommer og vinter.

Stranden er din forhave

I Hvide Falk ligger stranden for dine fødder, og du kommer til at mærke naturens forandring gennem årstiderne fra første række. En kølig dukkert på en varm sommerdag, en aftenpicnic på strandtæppet eller en rolig gåtur gennem strandengen for at få pulsen på plads efter en lang arbejdsdag. Køges brede sandstrand ligger klar til at omfavne dig, når du træder ud ad døren.

Derudover bor du midt i det livlige bykvarter Søndre Kyst med butikker, restauranter, ølbryggeri, bageri, Bevægelseshus, koncertsted og meget andet til at slukke tørsten, sulten og forlystelsestrangen.
Det charmerende gamle havneområde møder den moderne og livlige, nye bydel med masser af fællesskabsfaciliteter, og dertil byder den unikke, havnære beliggenhed også på rige muligheder for vandsport og vinterbadning.
Der er liv og aktivitet i Søndre Kyst både sommer og vinter.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).