Flyv med over Søndre Kyst

Byggeriet af de fem nye ejendomme er i fuld gang i Køge. Lige nu arbejder der ca. 250 medarbejdere på byggepladsen, som dermed er en af Køges største, midlertidige arbejdspladser. Vi har fløjet hen over projektet og for at optage denne video, hvor du kan se, hvad vi arbejder med på de enkelte bygninger.

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).