Pæle ramningen er fuld i gang og vi er nu oppe på ca 850 pæle i jorden

Efter at vi i uge 39 ikke fik lavet meget andet end måle på vores betonpæle, er vi nu for alvor kommet i gang med pæle ramningen igen og er nu oppe på ca 850 pæle i jorden – det går fremad, men der er stadigt et stykke i mål før vi når de godt 2400. Men leveringerne kører fuldstændigt som planlagt nu, og begge maskiner kommer hurtigt videre. Inden længe vil den ene maskine begynde at banke pæle i den fjerneste ende af gruben, så vi kan begynde at fjerne rampen, som der ikke meget længere vil være behov for, når de store kraner er på plads og kan løfte materialerne ned oppe fra terræn. Vi er nu klar til at støbe det første af de store kranfundamenter og har fået lagt lidt beton renselag ud, og begynder udgravningen til de første 2 elevator gruber meget snart. Når elevatorgruberne er støbt, vil der langsomt komme renselag i mere og mere af byggegruben.

Skriv dig op

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).