Køge Kyst

Siden vi i begyndelsen af august måned overtog det udgravede hul fra Køge Kyst, har vi nu fået Rammet ca 110 test pæle i jorden – vi har fået testet dem både 1 og 2 gange og har nu en masse resultater som vi kan arbejde videre med . Resultater som er målinger både på selve pælene men også af de støjgener som opstår.

Vi er nu også nået dertil hvor vi for alvor begynder pæleramningen og på baggrund af bl.a. støjmålingerne som har vist sig at være væsentligt bedre end forventet , er vi nu begyndte at køre med 2 ramme maskiner, som gerne skulle halvere rammeperioden , således at vi kan være færdige inden udgangen af året.
Vi er startet med at ramme tættest på nabo bebyggelsen og langsomt vil støj og vibrationsgener formindskes , samtidigt vil vi mens de rammer midt og bageste del af gruben påbegynde beton arbejdet , I den første del af gruben.

Det første der skal ske er etablering af bunden af elevatorskakterne , hvorefter det egentlige arbejde med at lave den store betonplade som hele huset skal stå på begynder – en ca. 0,5 meter tyk betonplade som dække et areal på næsten 10.000 m2. Så de ændringer man vil se komme i den nærmeste fremtid, er at vi begynder at få kranerne stillet op, og vi vil få en masse armeringsjern leveret til produktionen af nogle af de mange armering komponenter, som skal bruges og der vil også blive lavet lys oven pladsen

Skriv dig op

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).