Så er vi kommet frem til at skulle støbe den første af de 3 bundplader

Så er vi kommet frem til at skulle støbe den første af de 3 bundplader . En betonplade på ca 3500 m2 med en tykkelse på 50 cm. Så den 8 dec. Skal vi have leveret 1800 m3 beton og det betyder ca 220 lastbiler fra kl. 5.00 og ca 18 – 20 timer frem vil levere beton til vores betonplade.
Vi er også kommet godt videre med vores pæle og pæl nr. 2000 er nu i jorden, som også betyder at pladsen i hullet begynder at være lidt trang og Arkil har derfor sendt den ene rammemaskine videre ud i verden på nye opgaver
Når vi d. 8. december har fået støbt bundplade vil de betonfolk som går her, kæmpe med at få støbt den første den af kældervæggen, ca 40 meter inden de går på ferie 17. december og når de vender tilbage i det nye år, vil der blive flere folk på pladsen , da de samtidigt med vægge fortsat skal lave bundpladens 2. del

Skriv dig op

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).