Vi banker ikke i uge 39 pga forsinkelser på pæleleveringen

Vi er nu nået at sætte ca. 400 betonpæle, og er begyndte at kappe toppen på de pæle vi satte først. Efterhånden som pælene bliver kappet og de afskåret toppe fjernet , skal vi i gang med at afrette bundpladen igen og når det så er klaret begynder vi så småt på beton arbejdet . Vi skal have udstøbt et 5 cm tykt renselag så vores armering ikke kommer i kontakt med sand og jord – når renselaget er lavet vil vi begynde på armering af vores første store kranfundament som skal stå midt i den første bygning.

Kappede pæle - Søndre Kyst

Skriv dig op

Jeg accepterer, at når jeg skriver mig op, giver jeg samtykke til at PensionDanmark/samarbejdspartnere på Søndre Kyst

  • Må bruge min mailadresse til at sende nyhedsbreve til mig.
  • Må påføre mit navn og mailadresse på en interesseliste.
  • Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke og er klar over at jeg dermed ikke længere får nyhedsbreve eller henvendelser omkring projekterne.
  • Når jeg tilmelder mig, accepterer jeg samtidig PensionDanmarks persondatapolitik (læs mere her).